Tuesday, June 21, 2011

Celebrating her birthday

 heya all~!!

19th of June is my BFF birthday..Hepi Birthday to my lovely Ain Nizar..may God bless u my dear..so for celebrate her birthday, aku planning awal-awal nak g Genting Highland..lagi pown aku x penah ke sana dengan beliaw..so this is da tyme la kan..actly aku pk lau g lepak-lepak g mall cmtue sama jewk habes duit ke wayang la, mkn la, itu la ini la.so baik la g genting jewk kan..heee..so on 20th June kitorang g sana..we all bertiga..Ain, her boyfie Arvin and me..memule daku mengajak incik kekasih but beliaw tak mau cz ade sebab-sebab tertentu...


pagi-pagi da gerak g ke rumah ain then amek si Arvin pulak..x sampai sejam kitorang da smp kat Genting..having some breakfast dulu kat sana..makan nasi lemak.hehe..kitorang makan dekat tempat staff..actually memang orang luar tak boleh masok, tapi kami dengan muka slumber meredah...haha

Genting Highland sejuk gilak kowt dat day..berkabus sepanjang hari..n ada skali tue hujan sekejap but tak lebat la..semua we all naek..seronok.and new experience bila naik flying coaster tue..woe..macam nak luluh jantong but memang fun!! naik rejang plak memang fun weh..yang syok nye, kitorang basah..haha..aku x basah sangat cz aku dok depan..paling kesian kat birthday girl la coz dye paling basah..hahahahahahaha...

but ade sedikit perubahan dekat theme park ney..1st thing, dye punya ticket masok da lain..kalau dulu harga masa peak n low season berbeza but now harga peak ke tak peak sama jewk..RM46..yg berbeza if ada Mykad dgn tourist..tourist mahal sikit..lagi satu aku cam bengang n menyampah sket la coz banyak game dorunk yang kene simpan beg dalam locker..menyampah..kalau locker free xpew la jugak..ney kene bayar..da tue locker plak jaoh..ape masalah pown x taw la..macam kitorang nak naik go-kart dat day..staff dye cakap "ade beg tak boleh ye" huh~!! dulu boleh jewk..letak jewk la beg dekat tepi tue bukan nya susah pown...geram..saja jewk nak gain profit lebih..dah tue skang ada limit plak boleh main sampai pukol berapa...xsuka!!




k la datz it la..tak dewk nk cakap apa dah.hehe..by da way, hepi birthday my darling..love u!!

p/s: will update about photoshoot (n_n)v


Friday, June 17, 2011

blog daku sudah update..yeay! gembira kejap

Hello readers~!

amacam rindu tak nak baca blog ku?? (budget ada orang nak baca plak blog ko ney wany!)..sudah berkurun lama tak update kan??haha..actually diri ini amat la terasa malas untuk meng-updatenye..tengok blog orang lain semua da setting cantik-cantik..aku punya jewk macam WTF..please i'm not mencarot k..i just said What The Fabulous k..k cukop la mengarot untuk hari ini..
latest pic of me
terasa kurus kejap..

actually today result final exam untuk budak-budak degree student UiTM keluar..well, i'm one of them la yang cuak gila-gila..mau tak cuak..dah la final year kowt..and thanks God~!! lepas jugak aku degree ney..weh seluruh alam buana..aku dah grad weh!! (tolong jerit untuk budak-budak kelas BBHR6C sekali)..bercerita pasal result??eyh xmo la..malu..tak gempak macam budak-budak kelas aku yang lain..mereka hebat T______T

oleh kerana result pown dah dapat, so kena la meng-abdikan diri mencari kerja..weh i'm getting fat k..dok jewk kat umah.sangat la bosan..hari-hari pown facebook..ei..takde life langsong..kalau g kelas bez jugak..pagi-pagi da boleh exercise naik tangga dari level 1 until 9..da toh classmate plak happening sampai diriku juga pening dengan mereka..agak-agak bosan satu kelas dating bersama-sama..karok la, luahan hati ke hati la..macam-macam dorang ney taw..hehe..guys..u all cool giler dow..miss you guys!!

ada classmate yang da dapat kerja..aku??ingat nk masuk balik Sapura..haish..tue la..masa boss offer berkali-kali daku reject..kan da nyesal..aku nak masok sana temporary jewk kowt..tengok la macam mana..pray for me genk!! buat yang dah berkerjaya, jangan risau, aku akan mengkis duit mu..mood: kejam siap kuar tandok!

lepas ney kehidupan aku akan mula la berubah..kalau sebelum-sebelum ney dok fikir t nak masok sem baru nak kena beli itu..kena beli ini.yang paling penting duit PT masok bila.panjang ney list barang yang nak beli..tapi sekarang fikir, duit PT nak kena bayar balik..macam mana nak bayar balik ney..ha hamek ko!! selama ney dok sedap jewk guna duit PT..sekarang terima la balasan..OMG~ pegawai PTPTN bersuara "ko bayar balik duit PT yang ko guna beli heels, gladiator, pums, baju, seluar make-up, shawls dan segala macam makanan tue..bak balik! bak balik!!" scary siot pegawai ney..haishh~!! tunduk sambil garu kepala..

dats all la..tak tau da nk cakap ape..ngeh~ negh~ ngeh~

jgn risau pasney blog akan selalu di update..heeeeeeeeeee..thanks to all supporters..sangat terharu..

p/s: secret ney..i'm fall in luv with this guy..sweet kowt dye dalam cter Asmara..miahahahahahahahhahaa

tengok!! datz pillow ada my name..awww~!!