Wednesday, May 11, 2011

kesedaran yg da lama tak update blog

hello readers!!!

wah wah wah~!!! begitu lama cik wany x update blog..weh sumpah rindu nk update blog..but..yela lately bz sket la yunk..sebelom-sebelom ney bz nk settlekan report..da settle, nk kne hantar plak kat KBM..ingat hantar report ney kejap jewk rupunye tuhan jewk taw betapa lamanya aku nk kene hantar..cait!!

bila dah dudok kat rumah badan pown makin naik..gosh!! currently on diet k..please..i want my body backkkk~!!! so jom diet bersama..heee

now ngah tak ada kerja, g cari kerja..ha kan da bz..padan muke..hehe..sebenarnya aku ada la bukak business kecil-kecilan..kat internet jewk..through laman sosial yang sangat fofuler seantero dunia..facebook..hahahahah..aku jual purse jewk..weh korunk..aku jual murah-murah and semua cantik-cantik taw..lau nk usha boleh la g try usha kat fb aku.hukhuk..kebanyakan design adalah sama seperti design original..hehe..promote lebey la aku ney kan..heeeeeeeeee....

HERMES PURSE - RM25
HERMES LONG - RM30
TORY BURCH ZIP - RM35
MULBERRY - RM35

CHLOE - RM35
MULBERRY - RM35

CHANNEL -RM25

terjebak kah??mungkin...hukhuk..saje nk berangan-angan..actually teringin nk jadi model (erk!! perasan nye minah ney!!) hakhak..so mule la nk menjebak, terjebak dan dijebak dalam bidang ini..hehhehe..gedik santai~ ape??aku gedik??la...tak taw ke??aku memang gedik la you all~