Sunday, February 20, 2011

when i meet him

Hello Readers...Followers..and Stalkers~!!!

wah!! terase sangat lama kan tak buat kerja meng-update blog..huhuhu..sorry all..i'm bz little bit lowh..actually banyak yang nak di update kat sini..but ade jewk masalah..but da main probz is i malas..muahahhahahah..

actually it's my birthday on 4th February..and banyak la sangat yang jadi on dat day kan..haish! sila lempang diri sendiri dengan laju..thanks for da wishes k guys!! really appreciate it!! and special thanks to by BFF Nurul Ain Nizar coz belanja makan and bagi hadiah!! yunk!! it's really sweet taw! heee..and also my incik kekasih..thanks for da chocolate..merosakkan diet ku yup..heee..sangt surprise.heeeeeee...

k now cerita kat office..weh!! banyak kerja lowh..hmm..and my report??not done it yet...bagaimanakah ini?? kepada Puan Effa iaitu my beloved advisor, saya sayang puan sangat..amek aty neyh konon-konon!


now nak story pasal incik kekasih yang bernama Muhammad Husaini Bin Hairuddin hamek ko nama penoh! thanks for the memories..even sometimes kite bertekak, haha..biase la..sape tak pernah bergado ngan incik kekasih sendiri kan..heeeeee.. but i still love you...heeeeeeeeee..big smile! on 10th February aritue jumpa ini incik kekasih..as usual la jumpa kat dataran pahlawan..bertolak from KL around  1030am lebih kurang and sampai dekat rumah family dia 1.5hours later..and teros bergerak menuju puncak Melaka...tak ade tempat laen lagi dah..melaka jewk la..haha..alih-alh dataran pahlawan..naek menyampah da orang-orang dekat dataran pahlawan tengok muke kitorang ney kan..since 1st date sampai sekarang memang kitorang setia sangat kat datarn pahlawan..cait!! haha..sebenarnye da tak tau nak ke mana..dat's why g dataran pahlawan..heee..niat nak tengok movie la kan..but...cerita sume cam haram jewk.. cancel tengok movie and kitorang pe lagi..jenjalan la window shopping orang kata kan..last-last tak taw nak buat apa..karaoke la berbelas-belas lagu..heheee..then duduk lepak2 sampil gedik-gedik snap gambar..muahahhaha..1 nite stay umah family dia and early in da mownink da nk gerak jumpa puan advisor ku di melaka...BTW, thankx for the high heel u brought for me my dear!!




heels from him

actually aku stay kat melaka sampai ari ahad..ha lama kan??lama-lama dok melaka aku ley pokai owkay!! shopping sana, shopping sini..datang 1 beg, balik 3 beg..ha ape cer toh??sila jawab tidak kurang 360 patah perkataan owkay..dok melaka stay dekat rumah cik fatina..terima kasih kepada family beliaw kerana tidak biarkan saya merempat di tepi jalan..muahahaha...know wut?? really excited dapat masok dalam bangunan KBM! hahahahah!! rindu nye la kan tyme-tyme g kelas dulu..tunggu depan kelas coz ade lagi kelas yang tak kua lagi..then da masok toh riuh rendah tak hingat dunia..syok!!! k la..datz all la yang nak di ceritakan.heeeeeeeeee....da~~

daku memborong stage

Picture Perfect Foundation

Eye Shadow Mono
Prime Time Eye Perfecting Base


Photo Pro Creme Camouflage

p/s: someone tiru gaya i and claim datz come from her idea..da probz now..kaler pown lebih kurang same..weh minah..poyo la ko..hahahahaha..gelakkan beliaw beramai-ramai..i know i' fashionista!! muahhaha..tetibe cik wany terperasan..