Thursday, December 31, 2009

welcome 2010

sedar x sedar tahon 2009 da nk pergi meninggalkan kite sume n ape yg jadi sepanjang tahon ney akan kekal sebagai kenangan kite sebagai insan yg meneroskan idop atas bumi ney..kenangan sepanjang tahon ney??xpyh ckp la..mmg byk..n kenangan toh x sumenye indah n x sumenye pahit..biase la..lau asek epy sentiasa toh namenye orang gila da..

pengalaman mengajar kita erti kehidupan..semakin lama kite semakin matang..am i ryte??so pe yg jadi slame tahon 2009 mmg byk membawa makna..tahon 2009 ney la tahon yg paling bermakna sgt2 buat aku...
awl tahon 2009 merupakan semester akhir aku kat uitm segamat.mmg xsedar da 3thn aku study utk diploma..rase cam sekejap sgt..sem aku last ney gax aku wat roomate aku terasa ngan aku.maafkan aku..aku xsedar..tp..toh sume makin merapatkan kite sume kn?stiap yg jadi ade hikmahnye..aku syg korunk..

pertengahan tahon lax aku dpt result yg aku ditawarkan utk degree kat uitm bandaraya melaka dlm kos HR..tyme ney aku sgt2 la segamat sick..aku sgt merindui kenangan tyme aku kat segamat.bersama2 roomate aku yg aku syg sgt2 iaitu LINDA, ATUN n PIKA..dan gax membe baek aku iaitu INTAN n IZNI..rindu gelak tawa dorunk..rindu tyme ktrunk bersama..aku rindukan suasana segamat..kat melaka aku dpt ramai kwn2 br..new environment utk aku cz kat cni mmg tgh bandar.lau segamat dlu tercerok sket.so aku blajar utk menyesuaikan diri aku kat cni...

.: roomate :.

.: izni n intan :.



LOVE...mmg hepi cz tahon ney aku x lagi sendirian..hadir drinya dlm idop aku mmg menceriakan ari2 yg aku lalui..dye sntiasa ada waktu aku perlukan kekuatan dari dye..dye tempat aku mengadu, tempat aku bermanja, tempat aku meluahkan segalanya..dialah cinta aku yg aku cari..pada 10 december 2009 genap hubungan cinta kami setahon..selama setahon mmg byk memori yg da kami same2 ukir..ms aku still kat segamat ktrunk slalu g pasa sm2, g kua tyme boring dlm kampus, aku knl ngan fam dye, ktrunk study sm2 dkt lib, tyme mitek ktrunk g tgk tayangan khas syurga cinta, msk tgk ctew wayang kat uitm, smbot our 1st anniversary kat genting n byk lagi memori kami..sume memoy dgn insan bernama MUHAMMAD HUSAINI mmg terindah..mmg aku xnafikan ktrunk pown ade gax bertikam lidah.toh wat ktrunk lebih memahami.aku bahagia sgt dgn dye...I LOVE YOU, B!


.: My Boo :.




n bln 8 ritoh aku konvo..mama, ayah n cintaku dtg utk menyambutnye..hepi cgt..jelas kat muke mama n ayah tergambar yg dorunk epy..n aku pown berjaya wat dorunk epy lagi utk 1st sem aku kat uitm bandaraya melaka ney..kenangan tyme raye mmg seronok..aku ingt lagi aku belikan mama bunga utk hiasan rumah kami.nmpk mama epy..aku akn wat dorunk lebih epy lagi..


.: konvo :.




xoxo ku yg disayangi..hehe..dorunk la my BFF..FARAH, ZERA, AIN..seronok kua ngan dorunk..aku jd lupe probz aku..kat dorunk aku slalu ngadu n gosip2..hahaha..kua jenjalan smpai xingt dunia..kdg smp tgh malam br balik..hehehe..dorunk g vakay..aku xdpy ikot..kan besh lau dpt ikot..xpew la maybe next tyme..hehehe..dorunk wat idop aku ceria jewk dgn persahabatan dorunk yg the best toh..xseronok asenye xdewk dorunk..ktrunk selalu lepaking bersama..drpd dorunk masih bdk2 hingusan smp la vogiey da vast da skang ney..heheehhe..hope persahabatan kite ney kekal slamenye




.: beloved XOXO :.

Monday, December 21, 2009

meet my BFF

2 ari leps xoxo telah wat date..hahaha..konon2 nk bfast same2 kol 10am..last2 zera pick me at 1130am..tewos lunch la weh..hahaah..arah tuju tika ini tidak ditetapkan lagiks..haha..dalm keta br discuzzz..so ktrunk make a decision utk g ke sunway pyramid..smp sn pewot aku da lapo ney weh..ktrunk tewos g cr McD..adoimak! ramai gilak org..so ktrunk mkn kat wendy's..superb sedap weh..hehehee....

tehn berjalan2 sekitar sunway pyramid..n dlm toilet kat sunway pyramid pown ley smp stgh jam cz memule betolkan pe yg patot then farah lax ade probz.ain nye eyeliner tertumpah lax di hidung beliau..hahaha..so aku n zera sebok snap gmbr smbl ain tlg farah tenyeh muke utk hilangkan dat eyeliner..hahaha..
then pas lepak2 kat sunway pyramid ktrunk ke KLCC lax..oleh kerana zera da mengidam nk naek train, so ktrunk pown park kat putra jelatek n naek putra menuju ke next destination..hahaha..kat klcc x lame cgt la..jnjlan jap then lepak kat rasa foodcourt cz ain nk melantak lagi..aku tgk ain mkn cam sedap jewk..aku pown sm melantak ngan zera..hahaha..then da lepas mkn n dox2 ktrunk bergerak plak ke andalus..
aku xpnh g..so penunjuk arah yg tak bertauliah telah menunjukkan arahnye..uish gelapnye jalan mau ke sana..trn keta tewos ktrunk masok tewos ke tempat tersebot..hahaha..aku da kenyang..so mnon jewk la..air barbican..memule tgk cam tkt jewk nk mnon..hahaha..tp sbnarnye nothing pown..sedap2..hehehehe...farah n ain order briyani kambing..aku try gax sket..hmm..sedap2..hehehe..lepaking d sana then aku pown da mule pnt..so area kol 11pm bertolak balik umah..smp umah da penat..but hepi today with xoxo...


.: wani :.




.: ain.farah :.





.: zera.wani :.




.: we love each other :.

Friday, December 11, 2009

1st anniversary..(n_n)v

on 9th december 2009 aku n my b bersiap sedia utk naek ke genting highland..wah2..epy nye..pukol 11am cam gtoh aku pick dye at jelatek..then we're going to taman melawati..eating chicken rice..haha..then go to giant taman permata beli mknan, air n ubt gigi..haha..brg atas sn mahal toh..so..kene beli awal2 kat bwh ney...

aku drive smp genting.cuak la gax cz xpnh drive naek genting.slalunye ayah yg drive..huhu..da smp sn dlm kol 1pm gax la..then tewos ke 1st world hotel..mak aih..ramai siak org nk check in..nsb baek aku da booking awl2..so x la menunggu lame like the others..ptg g jnjln dt taman then jalan dkt 1st world plaza ..hehe

esknye 10 december 2009..my 1st anniversary with him..i was so hepi cz cam xsangke jewk da setahon ktrunk same.love you so much b..bgn utk siap2 g theme park area kol 9 cam gtoh but we're going to the 1st world cafe for breakfast..mkn kenyang2..hahaha..da smp dlm theme park wah so excited..sume aku nk maen..aku nk maen spinner tp tutop sementara plax..adeh..then ktrunk g maen cyclone.toh roller coaster yg 4 tmpt duduk jewk..haha..b jerit2..haha..da lepas naek g tgk gmbr tyme naek menda alah toh..gilos lawak...hahaha..muke mmg xbleh bla.haha..then g maen bumper boat..haha..sian b..basah dye aku langgar boat dye..hahaha..pastoh ktrunk cube naseb maen cam game luck toh..xtau ape name dye..ktrunk masokkan bola pingpong dlm patong then kire jumlah dye bape.if jumlah dye ade kat winning board dpt adiah..haha..then ktrunk masokkan bola toh then lagi ktrunk mskkan la bola toh..haha..ingt kan kene budget no besar jewk..then sume msk no kecik..then org toh ckp ktrunk ley dpt adiah yg jumbo.br la ktrunk phm cam ane mainan toh..haha..then bola yg last aku yg mskkan..adus msk no 5.klau msk no 4 ke bwh mst da dpt jumbo..but owkay la dpt adiah medium..haha..so cute the seahorse..hehehe..then tewoskan lagi..mcm2 mainan ktrunk maen kat sane..hahaha..then dlm kol 3pm br ktrunk kua lepas maen spinner..yeah!!..besh2..

lepas maen kat theme park ktrunk g jenjalan dlm plaza..then ktrunk g msk snow world..pergh..gilos tejuk siak..gigil gue..hahaha..msk dlm snow world toh xlame.msk 330pm smp kol 410 da kene kua da..but mmg besh..hehe..da toh ktrunk da penat..ktrunk balik jewk tewos..pnt2..

so hepi..b..love you so much..smoga kite kekal selamanye...umuahhxxX!!! syg epy ngan b.. (n_n)v

.: at the 1st world lobby :.

.: gambar kami merendek:.

.: diriku yg ngah gewdix sedikit :.

.: i love you, you love me, we are hepi together :.

.: mr. Huz at theme park :.

.: miss wani at theme park :.

.: him and me at theme park :.

.: dkt snow world..sejuk siak :.