Friday, December 26, 2008

Kakak din daden kawen daaa

aritoh g umah din cz akak dye yg no 2 kawen..Selamat Pengantin Baru yup kak!!!
actly akak dye kawen 21DEc..aku jewk lambat update..hehehe...mesti budak2 ney dox gelakkan aku.weh, lau aku taw korunk gelakkan aku, aku tampo korunk laju2!!! lagi2 cik zera yg asek gelax jewk memanjang.budak toh biase la..saket sket..haha..jangan mara yup cik zera...din ney kire membe lame la..dulu ade gosip aku ngan din sampai ex aku toh jadi tak skew glew ngan din..haha..

zera amek aku, ain and farah katdepan ampang point..sampai2 jewk aku nk gelax dengan zera ney. mane tak nye, pakai cam orang tengah berkabong.all in white la plax minah ney...sampai2 jewk umah din ape lagi kitorunk melantak lew.lapo dowh..dari umah tak makan lagi..hahaha...
tak berape lame pas toh...jmp lax dengan hana, dide and also ida and sorunk lagi tirah...erm...no comment la pasal dorunk..

then aku, farah and ain memulakan operasi amek gambo lew.ape lagi..hahaha...macam2 gaye sampai aku pown da naek finin da..orang tgh bz dengan kenduri kawen, kiterunk ley lak g taman permainan kat sebelah.walaupon cuace agax panas toh tak mematahkan semangat kitorunk untuk tewos men menan kat sitoh..hahaha...
tgk la aksi kitorunk ney...cam budak2 terlepas dari mane ntah...hahaha


me.zera.fara


da lame tak men buai. blew da jmp budak pown tak men cam kirorunk.



laju-laju..buaiku laju...



me.ain


next top model. ahakz!


let's do make over


addicted to camera!!!


zera.ain.me.farah


hey kawan2!!!


Thursday, December 25, 2008

Rantai Art...

yeeehaaaa....
hehe..lambat aku update blog sampai adal da nk sekeh ak laju2 da toh..
haha..
rileks la en. adal@asak... t kene kepit pintu lif lagi..hahaha...
gue pnye laptop wosak lew..

now aku nk story mase 14 Dec..
tyme ney aku da janji ngan roomate aku. aku g amek atun n linda kat pudu...

then...join xoxo g RANTAI ART...near KLCC lew.
bezzz..tapi nampak gaye cam cik linda and cik atun kitew new tak bape sukew..sowey la..
kitorunk mmg cam giney...hehehe...

then kitorunk dok melepak kat KLCC..
aku gerak awl dari dorunk.masuk PC fair jap..tapi tak dpt jmp en.Fakir kitew...ala ruginyew..
Fakir!!! lame x jmp ko!!!




zyra.fara.ain.wani



tgk la muke bowink roomate aku ney...ish3 sian nyew...



senyum2 aku nk amek gambo ney



xoxo was here!!!!



the indi band ngah perform

cedeynye!!!!!

cedeynyew!!!!
laptop aku wosak..
ade probz ngan mother board. sbb toh lame x online and update blog..
hehehe...
byk aku aku da wat sepanjang tak update ney...
t aku ctewkan dengan lebey mendalam yerk!
gambaw2 sumew kat laptop..
so xley nk upload...
kuang..kuang..kuang...

tunggu laptop siap t aku update my blog k..
to fwend..
sowey k...
to xoxo gurlz sabau yee..t aku masyukkan xtvt kite..hakhak...
to roomate...
t aku masukkan gambaw kitew bersuka ria di Genting k...

Saturday, December 13, 2008

to xoxo girlz

to xoxo girlz..
weh...
aKu taK taW laGi eSok aKu lEy iKot Korunk taK..
t aKU tRy la K..
aKU esK nk g AmeK roOmates aku Cz LuSe ktRunK nk G Genting...
laU aKu Tak Pat Juin soweY taw..
aKu wIndu kaT koRuNk...

ceriTa 12 Dec 2008

akU jMp Prince...
aLso EzAl, iEda, waN and saPe nTah..aKu taK taW naMe Dye..sOweY...
BeZ sGt...hehe...
aPe jAdi?
adeLah...
haNye aKu n pRinCe yG taW...
jaTuH ciNte Buat keSekiaN kaLinye Aku NgaN pRince..hehe..
taPi satU jewk..CaMne la aKu leY lupE nK aMeK gaMbar..
aDus..aGax frUst d siToh...
xpew La..yaNg peNting aKu ePy cGt2..baHagia..
aKu da baGi 1st VideO yaNG akU waT kaT priNce..
hOpe sGt pRince daPaT haYati iSi aTi aKu toH..
ummuahxX! foR pRince...

TaK saNgke aKu waN tOh seNgaL uBi..
haha..SoWeY yup waN...

aKu berTolaK baLik daLam kOL 5.30pm...
baLik akU sinGGah KLCC..akU g pc fair..
aKu inGat nK beLi inK pRinter. TaPi maHaL la Plax..
aKu BwK RM50 jewK tyMe tOh..
laSt2 aKu BeLi cOOleR paD jewK..baRu RM10..
hehehe...

aKu TgK baJu kaT Romp..caNtik aH baju tOh..
t akU nK beLi..RM49.90..
anD aLso kaSuT kaT nose..RM19.90.
inGat nK beLi taPi saiz PlaK takDew..

samPai UmaH jewK da KoL 11..
PnT doWh..
pnT2 powN akU epY...
(n_n)v

AkhiRnYe...

aKhiRnyE TerUnGkai juGak keResaHan aTi aku..
aLhamDulillah sumEnYe oWkaY n It's beTTer thaN b4...
aKu akaN cUbE waT yaNG terBaeK uTk PrInce..
becauSe i ReaLLy loVe HiM....

Wednesday, December 10, 2008

keNape...?

keNape deNgan aTi akU ney?
kenaPe aKu raSe xsDp ati jewk lePas dYe tnYe camToh..
hmmm....
apE yG akaN jadi neY...???
akU taK tau kNape anD menGape...
niE suMe akaN jaDi laGi elOk oR laGi teRok???
xSenAnG dudOk aKu di BuaTnYe neY...
oTaK aKu tak leY naK sTop thinKinG aBouT diZ...
suMe jaDi dEngaN meNgejuT...
aKu taK paHam sanGat2...
ToloNg aKu, TuHan...!!!!

Tuesday, December 2, 2008

haPpieSt daY oF mY liFe!!!!


i will NevEr ForgeT diZ date...29/11/2008..
SpeCial sgT daTe niE uTk aKu...
aKu ase ArinEy aRi yG paLing baHagIa uTk aKu...
aKu Kua ngAn PrinCe..
anD alSo seDarE dyE(EzaL) anD aWek EzAl(ieDa)
kitOruNk g tGk WaYanG anD soMetHing HaPPen mS tgK wAyaNg..
apE yG da JadI?
biA aKu anD pRincE jewK taU....
B....
saYanG CayaNg B!!!!!
uumuahxX!!!
(n_n)v

taraaaaaa!!!!

p/s: anggap i answer diz question on 29/11/2008


1.Who/What do you blame for your bad mood today?
I'm Hepi tOdaY!!!!

2.What was the first thing you did this morning?
menGgeliaT..huhu

3.Do you care what people think of you?
yUp....

4.Who was the last person you took a picture with?
denGaN mY pRinCe

5.Last person you went to the movies with?
aLsO wiTh mY pRinCe cOz toDay Kua nGan PriNce

6.Today, would you rather go back a week or go forward a week?
tAk cOz tOdaY haRi yG paLinG baHaGia fOr mE!!!!

7.Do you like anyone?
YuP..noT juz liKe bUt i alSo reallY loVe hIm

8.What is happening between you and the person you like?
errrmmmm...hehehe....wE liKe mOre ThaN juZ fWenD

9.Have a car?
YuP...mY HaRRieR...anD alSo ScOOter MoskiTo

11.What did you do today?
HanG ouT wiTh PrinCe

12.Where do you wish you were right now?
ermmm...msT la Di siSi prinCe anD imPian TerCapai..

13.Today did you hug a person you have feelings for?
Yup..I huG hiM (n_n)v

14.who is the person that make you mad right now?
no one..cOz I'm HePi

15.Have you ever told someone of the opposite sex you loved them and meant it?
NoPe anD nEveR dO DaT loWh

16.Do you have a boyfriend or girlfriend??
NTah...CaM dA aDe JewK!

17.Whats your favorite season?
AuTumn...

18.What song are you listening to right now?
FaLL fOr YoU- SecOndhaNd SeRenaDe

19.Are you happy with your life?
BerSyukUr JeWk..sO far, i'm hEPi

20.Can you recall the last time you liked someone a lot?
Ermmm..NeVer kowT taPi nGah NgaN PrinCe, so...
I LikEd HiM sO muCh!!!